Tilbud og Pakker

På AC Hotel Bella Sky Copenhagen har vi altid gode tilbud på overnatning. 


DET BETALER SIG AT BOOKE HOS OS - GØR ET KUP I WEEEKENDEN
Når du skal booke et hotelværelse, er det altid en god ide at booke direkte hos hotellet. Langt de fleste garanterer, at du får den bedste pris. Det gør vi selvfølgelig også – og skulle du alligevel finde det samme værelse billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen – og giver ovenikøbet ekstra 25% rabat.

SÅDAN BOOKER DU
Al booking og tjek af priser foregår på marriott.com

TIPS: TJEK KALENDEREN - OG BLIV MEDLEM
Hvis du er fleksibel mht. datoer, så kan det godt betale sig at tjekke kalenderen (vælg "my dates are flexible" og få et hurtigt prisoverblik). Priser på hotelværelser varierer alt efter efterspørgselen i byen, og weekender er som regel de billigste. Sidst men ikke mindst: Bliv medlem af Marriott Rewards. Det er gratis og giver dig ekstra gode priser og ekstra fordele. 

SPECIALTILBUD
Som en del af Marriott familien har vi både vores egne skræddersyede pakker og forskellige fordelspakker, der varierer alt efter sæson. Så når du skal vælge dit ophold, så tjek altid vores internationale "deals" side, hvor du finder alle overnatningspakker. 

 

FAMILIETILBUD

Trænger I til at slappe af og nyde et ophold for hele familien til en rigtig god pris? Vi har sammensat en særlig familiepakke for 4 personer (max. 2 voksne), så I kan nyde København.

BEGRÆNSET ANTAL VÆRELSER - SÅDAN BOOKER DU: 

Opholdet er i to sammenhængende værelser og inkluderer morgenmad - fra kr. 1499 for 4 personer afhængig af dato og tilgængelighed. Booking foregår via marriott.com.

Klik her og se priser samt tilgængelige datoer 

 

SPA FORKÆLELSE

Overrask kæresten med et spaophold - eller måske en lækker behandling og en drink i baren. 

Se mulighederne på www.bellaskyspa.dk - og få tilbuddene i vores newsletters eller på www.facebook.dk/bellaskyspa 

 


OPTJEN POINT - 
COMWELL CLUB

Er du Comwell Club medlem, kan du optjene point, når du bor på AC Hotel Bella Sky

Book her og optjen Comwell Club point

 



OPTJEN POINT - CLUB MATAS

Vi er Club Matas partner. Det betyder, at du kan optjene point på dine overnatninger hos os - og få særlige tilbud om arrangementer, koncerter og andre events. 

Se mere på Club Matas siden

 



GÅ ALDRIG GLIP AF DE BEDSTE TILBUD

Få sidste nyt og de gode tilbud direkte i din mailboks - og du vælger selv de emner, du gerne vil høre mere om.

Vælg abonnement

 



BENYT MARRIOTT MOBILE APP OG SPAR TID

Hos AC Hotel Bella Sky vil vi gøre vores bedste for at gøre dit ophold behageligt og let. Vidste du at du kan finde hoteller og booke via vores app - og inden længe vil du også kunne bruge den til at få hurtig service under dit ophold. Læs mere om Marriott Mobile App og download den allerede i dag.