Vores restauranter

På Bella Sky vil vi gerne give dig en mindeværdig oplevelse. Det gælder ikke mindst i vores restauranter og barer. Derfor er hver enkelt gæst altid i centrum, og du kan fra tidlig morgen til sen aften slappe af og nyde gode smagsoplevelser i vores helt unikke omgivelser.

Vores faglige stolthed og enestående service skinner igennem i alt, hvad vi gør. Derudover er alt, hvad vi serverer, tilberedt med råvarer af højeste kvalitet, som stimulerer alle sanser.

Kort sagt byder vi dig på gastronomiske oplevelser for både gane og øje. Restauranter og barer er åbne for alle. Dog kan Sky Bar i kortere perioder være lukket grundet ”fuldt hus”.

GAVEKORT TIL VORES RESTAURANTER
Et AC Hotel Bella Sky gavekort kan også bruges på lækre middage og drinks i de forskellige restauranter. Se mere om restauranter og barer nedenfor. 

KØB GAVEKORT


OM VORES RESTAURANTER OG BARER

B A S A L T
Oplev vores helt nye Restaurant B A S A L T. Her har vi genfundet de oprindelige dyder og laver mad med mening. Du vil opleve mad over åben ild og fantastiske råvarer, der bl.a. er fundet i det naturskønne nær-område, Amager Fælled. 

Lobby Bar / AC Lounge
Vores ene bar og lounge med god kaffe, lækre drinks og klassiske caféretter. Beliggende i stueetagen, lige ved hotellets indgang og tæt på receptionen.

Sky Bar
En eksklusiv restaurant, bar og lounge, både når det gælder designet, maden og drinksene – afrundet med et stort Champagne-udvalg. Beliggende på 23. etage.

BM
En restaurant med sund og forfriskende morgenmad, store buffet frokoster samt lækre aftenselskaber. Restauranten ligger på 1. sal.

Library Restaurant
Det klassiske hjørne på et moderne hotel. Placeringen i stueetagen, trukket tilbage i den dybeste ende af hotellet, væk fra lobbyens summende liv, giver Library Restaurant en rolig atmosfære.

Bordreservation
Reservation kan foretages ved at klikke på linket til restauranternes egne sider eller via mail til Restaurant@bellasky.dk  eller på telefon 3247 3595

Smiley
Se smiley status