Hotellets restauranter

KULINARISKE OPLEVELSER I KØBENHAVN, DER SÆTTER NYE STANDARDER FOR HOTELRESTAURANTER

På AC Bella Sky vil vi altid gerne give dig en mindeværdig oplevelse. Det gælder ikke mindst i vores restauranter og barer. Her kan du fra tidlig morgen til sen aften slappe af og nyde gode smagsoplevelser i vores helt unikke omgivelser. 

Alt, hvad vi serverer er tilberedt med råvarer af højeste kvalitet, og byder på gastronomiske oplevelser for både gane og øje. 

Restauranter og barer er åbne for alle. Den centrale beliggenhed i Ørestad med Metro til døren gør det let at komme hertil, og med en beliggenhed tæt på Royal Arena kan man f.eks. starte eller slutte en skøn koncert-aften hos os.

OM VORES RESTAURANTER OG BARER

B A S A L T
Oplev vores a la carte Restaurant B A S A L T. Her har vi genfundet de oprindelige dyder og laver mad med mening. Du vil opleve mad over åben ild og fantastiske råvarer, der bl.a. er fundet i det naturskønne nær-område, Amager Fælled. 

Lobby Bar / AC Lounge
Vores ene bar og lounge med god kaffe, lækre drinks og klassiske caféretter. Beliggende i stueetagen, lige ved hotellets indgang og tæt på receptionen.

Sky Bar
En eksklusiv restaurant, bar og lounge, både når det gælder designet, maden og drinksene – afrundet med et stort Champagne-udvalg. Beliggende på 23. etage.

BM
En restaurant med sund og forfriskende morgenmad, store buffet frokoster samt lækre aftenselskaber. Restauranten ligger på 1. sal.

Library Restaurant
Det klassiske hjørne på et moderne hotel. Placeringen i stueetagen, trukket tilbage i den dybeste ende af hotellet, væk fra lobbyens summende liv, giver Library Restaurant en rolig atmosfære.

Bordreservation
Reservation kan foretages ved at klikke på linket til restauranternes egne sider eller via mail til Restaurant@bellasky.dk eller på telefon 3247 3595

Smiley
Se smiley status